Klanten geven Upstairs een 8.7 / 10

Total score = 8.7 / 10
Beoordelingen
5 treden 13 reviews
4 treden 2 reviews
3 treden 0 reviews
2 treden 0 reviews
1 treden 0 reviews
Beoordelingen per onderdeel
Resultaat totaa:: 8.5/10
Resultaat
Aanbevelen totaal: 8.5/10
Aanbevelen
Vakkundig totaal: 8.5/10
Vakkundig
Klantvriendelijk totaal: 8.5/10
Klantvriendelijk
A Tuijl 9.3/10

Zeer tevreden!
Ondanks de hoge prijs, toch besloten om over te gaan tot een traprenovatie bij Upstairs en wat men belooft, maakt men ook zeker waar. Het eindresultaat is zeer netjes en alles wordt professioneel gemonteerd. Je kunt er echt jaren mee vooruit (waarschijnlijk hoef je nooit meer een "nieuwe" trap of trapbekleding in je huis)

Gekozen voor "Wereldcollectie - Silver Oak"
Resultaatscore: 10/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 9/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 9/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 9/10
Klantvriendelijk
Danny Theunissen 9/10

Prachtproduct
In een dag een nieuwe trap zonder hak en breekwerk, die belofte komen ze na! Professionele montage zonder rotzooi en een prachtig eindresultaat. Upstairs bedankt!

Gekozen voor "Wereldcollectie - Silver Oak"
Resultaatscore: 9/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 9/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 9/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 9/10
Klantvriendelijk
Mike 9/10

De spreekwoordelijke "kers op de taart" van onze verbouwing.
Monteurs zijn heel netjes en leveren heel mooi werk af! De afspraak verplaatsen was ook geen probleem vooraf. Dat werd ook duidelijk geregeld en de afspraken werden allemaal goed nagekomen. Fijn om zaken te doen met een goed georganiseerde bedrijf!

Gekozen voor "Wereldcollectie - Blue Ice"
Resultaatscore: 9/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 9/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 9/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 9/10
Klantvriendelijk
Ben 9/10

Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit. Perfecte service vanaf het eerste contact t/m de oplevering van de trapbekleding. Kortom TOP

Gekozen voor "Wereldcollectie - Wenge Nakuru"
Resultaatscore: 9/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 8/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 9/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 10/10
Klantvriendelijk
Fam. Jacobs 9/10

Mooie trap!
We kunnen niet vergelijken met andere bedrijven, maar we hebben absoluut geen spijt! De trap was oud en kraakte. Nu ziet hij er weer prachtig uit en kraakt niet meer. We zijn erg blij met onze trap!

Gekozen voor "Wereldcollectie - Mountain Oak"
Resultaatscore: 9/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 9/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 9/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 9/10
Klantvriendelijk
Fam. Bergen 9/10

Mooie trap!
Wij genieten elke dag van onze leren trap! Wauw gewoon super mooi!

Gekozen voor "Stoer Chique - Extreem Geleefd"
Resultaatscore: 9/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 9/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 9/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 9/10
Klantvriendelijk
Fam. Otter 8.8/10

Vriendelijk bedrijf goede services…
Vriendelijk bedrijf goede services waren op tijd hier en ook op tijd klaar prijs en kwaliteit is gelijk aan elkaar ! Wij zijn er super blij mee!

Gekozen voor "Wereldcollectie - Capitol Pine"
Resultaatscore: 8/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 9/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 9/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 9/10
Klantvriendelijk
Fam. V.d. Berg 8.8/10

Precies op tijd en volgens afspraak…
Precies op tijd en volgens afspraak geregeld. Perfecte afwerking. Een echte aanrader.

Gekozen voor "Wereldcollectie - Raja Black"
Resultaatscore: 8/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 9/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 9/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 9/10
Klantvriendelijk
Fam. Pelsmaeker 8.8/10

Zeer tevreden van onze nieuwe trap
Zeer tevreden van onze nieuwe trap. Vriendelijke mannen die deze komen plaatsen en mooi werk geleverd .

Gekozen voor "Wereldcollectie - Silver Oak"
Resultaatscore: 8/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 9/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 9/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 9/10
Klantvriendelijk
Omer Schram 8.5/10

Heel mooie afwerking, volledig volgens…
Heel mooie afwerking, volledig volgens planning. Mooi materiaal en vriendelijke medewerkers die goed door werken. Afgeleverd volgend de afspraak. Is een meevaller,kan ik iedereen aanraden.

Gekozen voor "Wereldcollectie - San Diego Oak"
Resultaatscore: 9/10
Resultaat
Aanbevelingsscore: 9/10
Aanbevelen
Vakkundigheidsscore: 8/10
Vakkundig
Klantvriendelijkheidsscore: 8/10
Klantvriendelijk