• Duurzame oplossingen
  • Direct klaar voor gebruik
  • +25 jaar ervaring
  • +80.000 trappen
9.6/10
Uit 4560 beoordelingen
Showroom
Showroom
TV
UPSTAIRS & VTWONEN

Upstairs is bekend van vtwonen, hét wooninspiratie programma in Nederland en België.

Contact
HEB JE VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Laat het ons weten! Wij zijn iedere werkdag te bereiken van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur (op vrijdag zijn wij bereikbaar tot 16.30 uur).

Over ons
EEN TRAP VOOR HET LEVEN

Je trap is vaak de ‘first impression’ en dus het warme welkom van je huis. Kies daarom voor een duurzame, kwalitatieve traprenovatie.

Klanten geven Upstairs een 9.6/10

Reviews & Beoordelingen

5 treden
2141 reviews
4 treden
312 reviews
3 treden
0 reviews
2 treden
0 reviews
1 treden
0 reviews
Reviews sorteren:
23 February 2024
10/10
G. Verswijvel
Geverifieerde order: 100124770
Correcte service
Gekozen voor "Silver Oak"
23 February 2024
10/10
G. Kleijn
Geverifieerde order: 100128164
Wij zijn hartstikke tevreden! Mooie sfeer, de bekleding past goed bij ons interieur De monteurs werken erg netjes, zijn vriendelijk, zijn praktisch en meedenkend.
22 February 2024
10/10
Anoniem
Geverifieerde order: 100124249
Kwaliteit en vakkundige monteurs. Bovendien waren de vriendelijk en gaven ze goede uitleg.
22 February 2024
10/10
Anoniem
Geverifieerde order: 100128064
Top
21 February 2024
9/10
Anoniem
Geverifieerde order: 100127821
Heel erg tevreden met het resultaat
Gekozen voor "Mississippi Pine"
20 February 2024
10/10
M. Eduarda
Geverifieerde order: 100127869
Super gasten die zeer goed vakmanschap hebben neergezet!
20 February 2024
9/10
Anoniem
Geverifieerde order: 100127920
Heel mooi eindresultaat, goed voorbereidings gesprek, goede vakkundige monteurs. Wij zijn heel blij met de trappen.
Gekozen voor "Blended Cement"
16 February 2024
10/10
Anoniem
Geverifieerde order: 100127505
Perfecte afwerking en goede service.
Gekozen voor "Leather 2.0"
16 February 2024
10/10
P.P. Ederzeel
Geverifieerde order: 100126701
Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat en ook hoe de trap erin is gelegd. Zeer nauwkeurig, en boven verwachting afgewerkt. Ook prettige monteur echt een vakman, vriendelijk en fijn in de omgang. Upstairs en Peter krijgen een 10!
15 February 2024
10/10
Anoniem
Geverifieerde order: 100127197
Keurig, netjes en nauwkeurig. Heel fijn!
Gekozen voor "Leather 2.0"
1 2 3 246
Hulp nodig?

Onze klantenservice helpt je graag verder.

Snel informatie aanvragen?

Neem contact met ons op.

Volg ons via
Contactgegevens
Upstairs België
(!) Geen bezoekadres
T 0800 - 778 16
E info@upstairs.com
A Stad 31
3930 Hamont-Achel
Upstairs Deutschland
(!) Geen bezoekadres
T +49 0180-3-003162
E info@upstairs.com
A Postfach 50 03 31
52087 Aachen
Upstairs Nederland
T 0900 - 872 77 36
E info@upstairs.com
A Risseweg 24
6004 RM Weert
Upstairs Hoogeveen
T 0900 - 872 77 36
E info@upstairs.com
A Buitenvaart 1501
7905 SK Hoogeveen

Openingstijden
Ma-do: 09.00 – 17.00 uur
Vrij: 09.00 – 16.30 uur
Za: 10.00 – 16.00 uur
Zo: gesloten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Boordevol interieurtips en exclusieve aanbiedingen!

Hallo, naar wat ben je op zoek?
Contacteer ons