• Levenslange garantie
  • Duurzame oplossingen
  • +25 jaar ervaring
  • +80.000 trappen
9.6/10
Uit 4797 beoordelingen
Showroom
Showroom
Contact
HEB JE VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Laat het ons weten! Wij zijn iedere werkdag te bereiken van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur (op vrijdag zijn wij bereikbaar tot 16.30 uur).

Over ons
EEN TRAP VOOR HET LEVEN

Je trap is vaak de ‘first impression’ en dus het warme welkom van je huis. Kies daarom voor een duurzame, kwalitatieve traprenovatie.

Klanten geven Upstairs een 9.6/10

Reviews & Beoordelingen

5 treden
2405 reviews
4 treden
342 reviews
3 treden
0 reviews
2 treden
0 reviews
1 treden
0 reviews
Reviews sorteren:
19 July 2024
10/10
Anoniem
Geverifieerde order: 100131984
Prachtig renovatie. Het eindresultaat mag er zijn. Aardige monteurs en ze hebben alles netjes achtergelaten. Kortom Top!!!
Gekozen voor "Cloudy Cement"
19 July 2024
10/10
J. Pothoven
Geverifieerde order: 100132209
Super personeel en geweldig eindresultaat! Top,
Gekozen voor "San Diego Oak"
19 July 2024
10/10
E. Flohr
Geverifieerde order: 100130934
Onze nieuwe trappen zien er heel mooi uit, en de kwaliteit is ook erg goed. De jongens hebben vakwerk afgeleverd!
Gekozen voor "Blended Cement"
19 July 2024
10/10
N. Voogt
Geverifieerde order: 100132100
Ga zo door
Gekozen voor "Vintage Oak"
17 July 2024
10/10
Anoniem
Geverifieerde order: 100132683
Het was weer topservice dank
Gekozen voor "Mountain Oak"
17 July 2024
10/10
R. Broekhuizen
Geverifieerde order: 100130268
Kwalitatief prima resultaat, de hal waar de trap is gesitueerd krijgt een mooie uitstraling, verder goed gecommuniceerd met de medewerkers van Upstairs.
Gekozen voor "Raja Black"
16 July 2024
10/10
M. van Zuilen
Geverifieerde order: 100132299
Zeer tevreden over alles en vakbekwaamheid monteur
Gekozen voor "Leather 2.0"
16 July 2024
10/10
J. Kuper
Geverifieerde order: 100131975
Monteurs hebben uitstekend werk geleverd, jammer dat die niet apart nog beoordeeld kunnen worden want het eindresultaat komt natuurlijk door hen!
Gekozen voor "Mountain Oak"
16 July 2024
10/10
W. Schonenberg
Geverifieerde order: 100132528
Wij zijn heel tevreden, prachtige trap, geweldig team de monteurs, vriendelijke vakbekwame heren.
Gekozen voor "Blue Ice"
15 July 2024
9/10
Anoniem
Geverifieerde order: 100132372
Fijne en correcte afhandeling
Gekozen voor "Mountain Oak"
1 2 3 275
Hulp nodig?

Onze klantenservice helpt je graag verder.

Snel informatie aanvragen?

Neem contact met ons op.

Volg ons via
Contactgegevens
Upstairs Weert
T 0900 - 872 77 36
E info@upstairs.com
A Risseweg 24
6004 RM Weert
Upstairs Hoogeveen
T 0900 - 872 77 36
E info@upstairs.com
A Buitenvaart 1501
7905 SK Hoogeveen
Upstairs België
(!) Geen bezoekadres
T 0800 - 778 16
E info@upstairs.com
A Stad 31
3930 Hamont-Achel
Upstairs Deutschland
(!) Geen bezoekadres
T +49 0180-3-003162
E info@upstairs.com
A Postfach 50 03 31
52087 Aachen

Openingstijden
Ma-do: 09.00 – 17.00 uur
Vrij: 09.00 – 16.30 uur
Za: 10.00 – 16.00 uur
Zo: gesloten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Boordevol interieurtips en exclusieve aanbiedingen!

Hallo, naar wat ben je op zoek?
Contacteer ons